dimarts, 11 d’octubre del 2011

Gmail



Aquest servei ofereix una capacitat d'emmagatzematge de mésde 7 GB i Google afirma que aquesta xifra seguirà en augment.Actualment la taxa de creixement és d'aproximadament 4 bytes per segon. Des dels seus començaments, Gmail havia superatsignificativament l'oferta d'emmagatzematge dels seus principalscompetidors (Yahoo! Mail i Hotmail). Ara es troba desprésYahoo! Mail, AOL Mail i Windows Live Hotmail, ja que aquestscomparteixen el primer lloc en oferir espai il · limitat.


Aquest servei va destacar entre altres coses per utilitzar un sistema de cerca de missatges simple i avançat, com canviarl'idioma, posar avís de vacances, similar al del cercador de websde Google, al qual es va deure el seu eslògan "Cerca, noordenis". A més, proporciona un mecanisme d'etiquetatge de missatges, que amplia les possibilitats de les tradicionalscarpetes.


La interfície de Gmail està disponible ja en quaranta idiomes,incloent el castellà i català. Utilitza tecnologia AJAX, sent pionersen utilitzar-la, encara que també disposa d'una interfície basadaen HTML + CSS útil per navegadors antics o no compatibles.


Ha da d'avui és aplicar en els telefons mòvils i tenir-ho disponible les 24h hores i poder-ho consultar des de tot arreu.



Google Reader

      El google reader, és un lector de RSS i Atom que ens permet organitzar i accedir ràpidament des de una interfaz web a totes les notícies de la pàgines configurades en el sistema que el suporten.

      Molt semblant a la safata d'entrada de un lector de correus electrònic normal, a l'esquerra es poden visualitzar las subscripcions als quals el usuari és dona d'alta i a la dreta de la llista de les notícies noves, poden ser vistes de diferents formes.

      El google reader no l'utilitzo gaire ja que no tinc gaire temps per dedicar-me, però aquest ens serveix per emmagatzemar tota la informació del nostre interès, d'aquesta manera que si nosaltres volem saber alguna informació del present entrem el google reader i allà haurem d'anar introduint el rss de les pàgines d'interès per que se'ns visualitzi directament.

Twitter


      És una red social que serveix per seguir i veure diferents escrits d'usuaris , ja siguin coneguts o desconeguts. Mitjançant publicacions anomenades "tweets", la gent pot observar el que tu publiques, igual que tu pots observar el que la gent publica. Hi ha una pàgina d'inici, on et surten les noticies de la gent, però per aconseguir això t'has de fer "seguidor" d'aquests, igual que si els demes volen que els hi apareguin les teves publicacions a la seva pàgina d'inici s'han de fer "seguidors" teus.


twitter és una eina molt utilitzada per totes els estudiants i empresaris per tal d'adquirir una comunicació o compartir una noticia a través de la xarxa i amb rapidesa immediata.